Academy Investeringsanalyse & Projectevaluatie | Agoria

Academy Investeringsanalyse & Projectevaluatie

Academies
Plaatsen beschikbaar
Gepubliceerd op 21/10/21 door webmaster

Academy Investeringsanalyse & projectevaluatie

Hoe beslist men over projecten?  Hoe bereken je de resultaten en meerwaarde van deze projecten? Deze tweedaagse opleiding brengt je de kennis en technieken voor het analyseren en het bepalen van de economische levensvatbaarheid van één of meerdere projecten.

Doelgroep

Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met de organisatie Finance Xplained en is speciaal ontworpen voor managers die projecten beheren/evalueren of verantwoordelijk zijn voor het uitwerken van businesscases.

Wat leert u tijdens deze opleiding?

De 2 dagen worden besteed aan de ontwikkeling van de vaardigheden om projecten te analyseren, evalueren en de levensvatbaarheid te berekenen met o.a. :

  • hoe bouw ik een investerings-analysemodel op in de praktijk

  • wat zijn de diverse technieken voor management beslissingen en hoe deze te gebruiken

  • begrijpen van de financiële, strategische en operationele implicaties

  • beoordelen van een investeringsuitgave

Voor wie?

Dit leertraject is geschikt voor personen die betrokken zijn met het nemen van Investeringsbeslissingen of het voorbereiden van investeringsdossiers. De opleiding is toepasbaar in alle industriesectoren.

Leermethode en lesgever

De opleiding wordt gegeven in de vorm van theorie en concepten, gecombineerd met praktische en interactieve oefeningen en casestudy's om elk begrip te versterken.

Bruno Bosch, MBA- FinanceXplained.Com heeft meer dan 25 jaar ervaring in internationaal financieel management. Hij heeft een aantal CFO-functies bekleed in Amerikaanse en Belgische bedrijven. Hij heeft ruime ervaring met fusies en overnames, internationale financiële rapportering, financiering, private equity, financial engineering en internationale fiscale planning. Hij heeft ook meer dan 15 jaar les gegeven op MBA-niveau in "Corporate Financial Strategy" en "Accounting" in Brussel, Parijs, Zürich en Den Haag voor een drievoudig geaccrediteerde wereldwijde business school.  Hij is ook auteur en co-auteur van verschillende boeken over bedrijfswaardering, investeringen en fiscaal management.

Praktische informatie

Taal: Nederlands

Data: maandag 7 en dinsdag 8 maart  2022 - 9u00-17u00

Plaats: Bluepoint Brussel, Reyerslaan 80 te 1030 Brussel

Deelnameprijs per persoon excl. BTW: leden: 660€ - niet-leden: 1320€ - broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen.

Organisatie : Agoria Academy

Contactpersoon : Patrick Van Hoye – patrick.vanhoye@agoria.be

Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat u, wanneer u als Vlaamse KMO bij ons een betalende opleiding volgt van min. 100€ (excl BTW), de Vlaamse overheid een deel van de kostprijs subsidieert. Ons erkenningsnummer is DV.O205861. Opgelet: Agoria leden kunnen enkel een beroep doen op de KMO-portefeuille als zij toegetreden lid zijn. Meer uitleg vindt u hier.

Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing die gelden binnen Agoria vzw.