IO-Link Group Belgium en Agoria organiseren een tweede reeks van de succesvolle workshops gewijd aan de IO-Link technologie. De volgende Nederlandstalige editie is gepland op dinsdag 7 mei 2019 in Gent. Op een halve dag komt u alles te weten over de voordelen, de implementatie en de kracht van de IO-Link technologie. Schrijf nu in!


IO-Link is een fabrikant-onafhankelijke, Point-to-Point interface voor de aansluiting van actuatoren en sensoren. Het is geen busverbinding, maar een veldbus-onafhankelijk communicatiesysteem dat eenvoudig te integreren is in elk gangbaar bussysteem. Sinds september 2013 is IO-Link wereldwijd beschikbaar als internationale standaard volgens IEC 61131-9. Sindsdien is het aantal bedrijven dat de keuze maakte voor IO-Link snel toegenomen. In België wordt IO-Link vertegenwoordigd door de IO-Link Group Belgium bestaande uit 14 bedrijven actief in sensoren en actuatoren. Na een succesvolle passage op Indumation beantwoorden we de vraag naar bijkomende workshops.

Grijp je kans

Grijp dus nu je kans om op één namiddag om alles over de vernieuwende IO-link technologie te ontdekken en in details te begrijpen. Eén namiddag waar je de 14 belangrijkste IO-Link leveranciers kan ontmoeten. Eén namiddag om te weten te komen hoe u uw voordeel kan doen door deze IO-Link technologie vandaag reeds te gebruiken en in te zetten en zo automatisch uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Voor wie?

  • Onderhouds- en productieverantwoordelijken van de industrie
  • Automatisatie integratoren
  • Machinebouwers
  • Ingenieursbureau's
  • Iedereen die interesse heeft in de nieuwe IO-link technologie en haar toepassingen

Klik hier voor alle info over deze workshop.

Datum

dinsdag 7 mei 2019, 12:30 - 18:00

Plaats

Rodebol Events, Communicatiecampus, Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent

Organisator

Agoria Manufacturing industries

Dit evenement is afgelopen.