Om innovatie in jonge technologische ondernemingen aan te moedigen, lanceert de staatssecretaris voor Wetenschappelijk Onderzoek van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de zevende editie van de actie Rise - Innovative Starters.

Deze actie is bedoeld voor kleine Brusselse ondernemingen, opgericht na 1 januari 2013. Rise - Innovative Starters wil innovatie binnen jonge ondernemingen stimuleren door aan de meest creatieve kandidaat-ondernemingen een toelage van maximum 500.000 euro toe te kennen voor de uitvoering van hun "Strategisch Innovatieplan" (SIP).

Verschillende lidbedrijven van Agoria hebben de voorbije jaren de Rise - Innovative Starter prijs al in de wacht gesleept: Productize en AMIA Systems bij winnaars ‘Rise - Innovative Starters’-prijs van 2015.

Omdat de projectoproep van 2017 binnenkort zal worden opengesteld, wordt er een infosessie georganiseerd op 25 april 2017 van 14-16u in de kantoren van Innoviris, Charleroisesteenweg 110, 1060 Brussel. Tijdens dit evenement zal de Rise-actie en de uitdagingen van dit programma in detail worden uiteengezet.

Wil je graag deelnemen? Voor meer informatie kan je terecht op de website van Innoviris