Op woensdag 6 januari maakt Trends via een live-uitzending de nieuwe 'Manager van het Jaar 2020' bekend. Dit jaar behoort Felix Van de Maele, CEO van Agoria-lidbedrijf Collibra, tot de finalisten. U kunt hem mee aan de overwinning helpen. Breng snel uw stem uit!


De titel van 'Trends Manager van het Jaar' is de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De kandidaten worden door een professionele jury geselecteerd van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, dit onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier weten te onderscheiden. 

Op de website van Trends vindt u de 10 finalisten terugvinden voor de 36ste editie. Dit jaar behoort Felix Van de Maele, CEO van Agoria-lidbedrijf Collibra tot de finalisten. Vanaf maandag 23 november tot zondag 6 december kunt u online uw stem uitbrengen.

Klik hier om te stemmen

De laureaat zal Onno van de Stolpe, CEO en oprichter van het Belgisch-Nederlands biotechbedrijf Galapagos opvolgen.

In Franstalig België, waar momenteel de verkiezing van de ‘Trends Manager de l'Année 2020’ wordt georganiseerd, behoren o.a. Bérengère Ménart, algemeen directeur van Agoria-lid Ménart en Axel Kupisiewicz, CEO van ons lidbedrijf Lasea, tot de genomineerden. Ook aan hen van harte proficiat en vergeet zeker niet om ook in die competitie uw stem uit te brengen!