Tijdens dit webinar op 24 maart zullen vier Agoria-leden (twee multinationals, een kmo en een scale-up) hun ervaringen op het vlak van internationale sales en marketing met u delen. Verwacht geen marketinggoeroes die u met theorieën om de oren slaan of vergezochte ideeën die op u worden losgelaten maar reken op échte ervaringen uit de praktijk die u meteen kunt toepassen. Schrijf u vandaag nog in!


Zolang reizen aan beperkingen is onderworpen en beurzen en congressen online worden georganiseerd, kan het moeilijk zijn om in contact te blijven met klanten en al helemaal om nieuwe prospects te vinden. Dé regel in de verkoopwereld luidt dat verkopers zich niet op kantoor mogen opsluiten maar op pad moeten gaan.

Wat kunt u nu ondernemen? Moet u uw sales- & marketingteam reorganiseren? En zo ja, hoe dan? Lossen alle digitale tools hun beloften in? Wat werkt wel, hoe en in welke omstandigheden?

Om uw vragen te helpen beantwoorden, hebben we vier Agoria-leden samengebracht (twee multinationals, een kmo en een scale-up) die hun ervaringen met u zullen delen. Verwacht geen marketinggoeroes die u met theorieën om de oren slaan of vergezochte ideeën die op u worden losgelaten maar reken op échte ervaringen uit de praktijk die u meteen kunt toepassen.

Voertaal: Engels

Neem dus zeker deel aan dit webinar op 24 maart om 16 uur!

Datum

woensdag 24 maart 2021, 16:00 - 17:00

Plaats

Online webinar

Organisator

Agoria 

Meer info

Exclusief voor Agoria-leden en leden van de Technology Clubs, inbegrepen in het lidmaatschap

Dit evenement is afgelopen.