In dit webinar, dat samen met Technord en Sirris wordt georganiseerd, laten we zien wat de beste manier is om datawetenschapsprojecten op te starten en illustreren we de impact van dergelijke projecten aan de hand van voorbeelden uit de industrie. Schrijf u snel in!


Het modelleren van voedselverwerkingsprocessen biedt een uitgebreid overzicht van de verschillende toepassingen van modelleren in de conventionele voedselverwerking. Het doel is om te laten zien wat de beste manier is om datawetenschapsprojecten op te starten en om de impact van dergelijke projecten te illustreren aan de hand van industriële referenties die door onze experts worden gepresenteerd.

Onze experts:

  • Mathias VERBEKE, datawetenschapper bij Sirris, het collectief centrum voor en door de technologische industrie (Mathias' profiel)
  • ir. Robert DAVID, Head of Data Science/Analytics/Modeling bij Technord (Roberts profiel)
  • Het webinar wordt ingeleid door Michel Caldara, Head of Sales & Marketing bij Technord.
  • Dit e-event wordt gemodereerd door Francois de Hemptinne, manager van Agoria’s Food & Beverage Technology Club. 

Klik hier als u interesse heeft voor een een-op-eengesprek met onze experts.

Datum

donderdag 11 juni 2020, 15:00 - 16:00

Organisator

Agoria - Technord - Sirris 

Meer info

Deelname is gratis. Gelieve er nota van te nemen dat uw inschrijving voor het webinar ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de organisator. U ontvangt een e-mail m.b.t. de status van uw inschrijving.

Dit evenement is afgelopen.