Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) heeft via het platform Negometrix de Europese niet-openbare aanbesteding "Procesautomaterising, Security en Big Data" gepubliceerd.


Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) heeft op 30 januari jl. via het platform Negometrix de Europese niet-openbare aanbesteding "Procesautomaterising, Security en Big Data" gepubliceerd.

Deze aanbesteding volgt op de†marktdialoog "Procesautomatisering, Security en Big Data" die in september 2018 op TenderNed was aangekondigd. In het kader van†deze marktdialoog werd begin oktober een bijeenkomst georganiseerd, tijdens welke ondernemers werd gevraagd een aantal vragen te beantwoorden. Eind oktober verscheen het eindverslag van deze marktdialoog op TenderNed.

De aanbesteding betreft de publicatie van de hoofdtender "Procesautomaterising, Security en Big Data" en de publicatie van perceel 1 "Procesautomatisering".

Hieronder vindt u de links naar de hoofdtender en perceel 1:

Indienen kan tot 7 maart om 12.00 uur

Contact
C.A.C.
†(Katinka)†Aert van
Senior InkoperSector Bedrijfsondersteuning, Afdeling Advies en Control
Waterschapsbedrijf Limburg
https://www.wbl.nl/
+31 888420000

Lees ook het eerder verschenen artikel: Marktdialoog industriŽle automatisering, security, big data en internet of things door Waterschapsbedrijf Limburg