De sociaal-juridische vragen worden steeds ingewikkelder... Bent u op zoek naar een praktische aanpak die u in staat stelt om gericht te antwoorden op al uw vragen? Volg dan onze opleiding over de praktijk van de sociale wetgeving die rekening houdt met de nieuwste ontwikkelingen in de reglementering.


De Agoria Academy-opleiding 'Vormingscyclus sociale wetgeving 2019-2020' heeft tot doel uw dagelijkse professionele leven te vergemakkelijken. Het programma richt zich tot de personen die belast zijn met de dagelijkse toepassing van de sociale wetgeving in een onderneming die onderworpen is aan de wet op de arbeidsovereenkomsten. 

Deze opleiding staat open voor alle ondernemingen van alle sectoren. De sprekers zijn deskundigen die de behandelde materie dagelijks toepassen. 

De volledige opleiding is erkend in het kader van het opleidingsverlof. Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat, wanneer u als Vlaams KMO een betalende opleiding volgt, de Vlaamse overheid tot 50% van de kostprijs voor uw bedrijf subsidieert. 

Deze Vormingscyclus wordt in het Nederlands georganiseerd in Leuven-Haasrode, Gent en Diepenbeek.

Programma en inschrijvingen

Hieronder kunt u de brochures (incl. inschrijvingsformulier) voor de diverse locaties terugvinden : 

Bent u geïnteresseerd?
Verstuur dan snel uw inschrijvingsformulier via e-mail naar fanny.vancauwenberghe@agoria.be

Deze vormingscyclus wordt ook  in het Frans georganiseerd. Contactpersoon: Véronique Smets, tel. 071 23 57 13 - e-mail:  veronique.smets@agoria.be

Datum

maandag 23 september 2019

Diverse data. Bekijk de brochure voor alle details

Plaats

Gent (VOLZET), Diepenbeek en Leuven

Organisator

Agoria