De sociaal-juridische vragen worden steeds ingewikkelder... Bent u op zoek naar een praktische aanpak die u in staat stelt om gericht te antwoorden op al uw vragen ? Volg dan onze opleiding over de praktijk van de sociale wetgeving die rekening houdt met de laatste ontwikkelingen in de reglementering.


De opleiding "sociale wetgeving", georganiseerd door Agoria, heeft tot doel uw dagelijkse professionele leven te vergemakkelijken. Het programma richt zich tot de personen die belast zijn met de dagelijkse toepassing van de sociale wetgeving in een onderneming die onderworpen is aan de wet op de arbeidsovereenkomsten.

Deze opleiding staat open voor alle ondernemingen van alle sectoren. De sprekers zijn deskundigen die de behandelde materie dagelijks toepassen.

De volledige opleiding is erkend in het kader van het betaald educatief  verlof. Agoria is erkend als dienstverlener in het kader van de Vlaamse KMO-portefeuille. Dat betekent dat, wanneer u als Vlaamse KMO een betalende opleiding volgt, de Vlaamse overheid tot 50 % van de kostprijs voor uw bedrijf subsidieert.

Via onderstaande linken kunt u de brochures (incl. inschrijvingsformulier) voor de diverse locaties terugvinden:

Bent u geïnteresseerd ? Neem dan contact op met Fanny Van Cauwenberghe, Coördinator Social Affairs - Tel . 02 706 79 26 - e-mail fanny.vancauwenberghe@agoria.

Deze vormingscyclus wordt ook  in het Frans georganiseerd. Contactpersoon: Véronique Smets, tel. 071 23 57 13 - e-mail:  veronique.smets@agoria.be

Datum

maandag 24 september 2018

Diverse data. Bekijk de brochure voor alle details

Plaats

Gent, Antwerpen en Leuven

Organisator

Agoria Social Affairs Center of Expertise 

Dit evenement is afgelopen.