De wereld verandert snel. Productiebedrijven die in de komende jaren het best op de veranderende vraag van de markt inspelen, zullen als winnaars uit deze crisis komen. Technologie en een digitale transformatie zullen daarbij een grote rol spelen. De Virtual Industry Fair brengt op woensdag 10 juni de industrie samen rond het thema "Industry 4.0: de stappen voor digitalisatie van uw productieproces". Schrijf u snel in!


Deelnemen kan eenvoudigweg van achter de laptop, zowel voor standhouders als voor bezoekers. Toch zal dit een heel interactief evenement zijn: bezoekers kunnen in contact komen met technologie-experten via face-to-face videoconversaties, webinars en lezingen.

Agoria-leden Reditech, Siemens, Robovision AI, Factry,  FESTO, De Roeve Industries, Industrial Cobotics, Beckhoff, ifm Electronic, WAGO, Pozyx, Arkite, Igus en Deltaray tekenen alvast present voor de eerste editie. Naast deze standhouders staan er ook interessante sprekers op het programma, waaronder Geert Jacobs, Expert Innovation bij Agoria, die het zal hebben over de fabrieken van de toekomst.

Benieuwd naar de eerste editie van de Virtual Industry Fair? Reserveer hier uw gratis ticket en zet woensdag 10 juni alvast in uw agenda. Tot in de lobby!

Datum

woensdag 10 juni 2020, 10:00 - 19:00

Plaats

Virtual Fair

Organisator

Agoria 

Meer info

Gratis

Dit evenement is afgelopen.