In deze rubriek maken we u telkens attent op een selectie†interessante mobiele apps (voor tablets of smartphones) die in BelgiŽ werden ontwikkeld en die op een of andere manier uw bedrijfsvoering ondersteunen.

Ontdek hier 5 in BelgiŽ ontwikkelde apps voor medewerkers onderweg:

  • Xpenditure (by Cardwise)

Xpenditure is een mobiel web-based systeem voor onkostenbeheer. Fotografeer uw bewijsstukken (kassatickets, btw-bonnetjes,Ö) en de applicatie zorgt voor de automatische verwerking.

U kunt deze app gratis proberen op www.xpenditure.com/nl/ (nadien is het gebruik betalend).

Verkrijgbaar voor de drie grote platformen (Google Play, Windows Phone, App Store).

  • BePArk (by BePark)

Parkeren op een bedrijfsparking die tijdens de daluren beschikbaar is? De start-up BePark heeft er een innovatief Ďparksharingí-concept en technologieplatform voor opgezet.

Verkrijgbaar in de App Store of bij Google Play (gratis).

  • Assisto (by Pinch)

Assisto is een intuÔtieve app die de aangifte van een verkeersongeval aan uw verzekeringsmaatschappij vergemakkelijkt. De oplossing is elegant; het is nu aan de verzekeringsmaatschappijen om deze digitale aangiften te aanvaarden.

Verkrijgbaar in de App Store of bij Google Play (gratis).

  • Touring Mobilis Free (by Bemobile)

Uw favoriete trajecten opslaan op uw smartphone, de reistijd en eventuele vertragingen in real-time nagaan, zelf ongevallen en files melden aan de Touring Mobilis-centrale,Ö Deze app is wat u nodig hebt.

Verkrijgbaar in de App Store of bij Google Play (gratis).

  • Nextride (by Nextride)

Met deze app beschikt u niet alleen te allen tijde over de volledige dienstregelingen van de MIVB en de TEC, maar ook over slimme functies zoals Smartcolor, dat u vertelt wanneer het tijd is om te vertrekken als u een bus wilt halen. De Luikse start-up Nextride slaagt erin bestaande informatie op innovatieve wijze te presenteren, in een format dat complementair is aan de officiŽle kanalen.

Verkrijgbaar voor de drie grote platformen (Google Play, Windows Phone, App Store).

Verwant artikel