Vias institute lanceert een grootschalige peiling over hoe veiligheid en beveiliging in ondernemingen op de agenda worden gezet en hoe ze zich wapenen in de strijd tegen criminaliteit. Werk mee aan deze veiligheidsbarometer door kort enkele vragen te beantwoorden.


De verzamelde cijfers zullen een realistisch beeld opleveren van de feiten waar ondernemingen/bedrijven slachtoffer van worden en hoe zij zich beschermen tegen criminaliteit. Op deze wijze zijn we beter in staat om accurate en gepaste adviezen uit te werken opdat uw onderneming/bedrijf weerbaar wordt in de strijd tegen criminaliteit. Uw input is dan ook gewaardeerd.

In zowel de aanloop als de uitvoering van dit onderzoek streeft Vias institute een nauwe betrokkenheid na met de federaties zoals het Verbond voor Belgische Ondernemingen (VBO), Agoria en verschillende andere partners.

Agoria werkt graag mee aan dit onderzoek omdat we dit een erg relevant, actueel en belangrijk thema vinden.

Wij nodigen u dan ook graag uit om als ondernemer aan deze bevraging deel te nemen. Klik hier om de enquête in te vullen. U kunt deelnemen tot en met 28 februari 2021.

De resultaten van de veiligheidsbarometer worden op een globale en vertrouwelijke wijze verwerkt en geanalyseerd. Deze vertrouwelijkheid wordt u gegarandeerd.

Alvast onze oprechte dank voor uw medewerking!

Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan u contact opnemen met veiligheidsbarometer.ondernemingen@vias.be.