De Building & Urban Technology Club (tot voor kort Infrastructure Club) nodigt u uit voor haar algemene vergadering op dinsdag 29 november in Brussel. 

Hoe kan de Building & Urban Technology Club uw business stimuleren?

De Building & Urban Technology Club bestaat sinds 8 jaar en telt zo’n 80 leden, maar blaakt van ambitie. In de nabije toekomst hoopt ze de kaap van 100 lidbedrijven te overschrijden. Een netwerk waarin u als technologiebedrijf uiteraard niet wilt ontbreken… 

“Onze doelstellingen zijn tweeledig,” legt Business Group Leader Sylvie Kedzierski uit: “Ten eerste bieden we technologiebedrijven een uniek platform aan om als leden van onze club in contact te komen met architecten, studiebureaus, opdrachtgevers of promotors van grote bouw- of stadsontwikkelingsprojecten. Daarnaast heeft de Club voldoende gewicht om onze leden en hun specialisaties ook bij relevante beslissingnemers in België en in het buitenland onder de aandacht te brengen, en om op die manier onze Belgische technologieën wereldwijd te promoten.” 

Drie redenen om zeker naar de algemene vergadering op 29 november te komen

  • U verneemt als eerste alle details over de activiteiten die in het komende werkjaar op ons programma staan, zowel in België als in het buitenland.

  • U wordt getrakteerd op een inspirerende kennismaking met twee vertegenwoordigers van Unibail-Rodamco, die u in exclusiviteit de toekomstplannen van dit grote Europese vastgoedbedrijf zullen toelichten:

    • Moad Ziadi trad in 2012 in dienst bij het Large Construction Corporate Department van Unibail-Rodamco. Sinds januari 2016 leidt hij als Corporate Construction Director de grote bouwprojecten in Europa.

    • Alexis Dubois werkt sinds 2004 voor Unibail-Rodamco, eerst als technisch verantwoordelijke voor diverse activa van de groep maar vandaag als Director of Development voor drie grote ‘mixed-use’ projecten in Parijs, Lyon en Brussel. Deze projecten, die in 2020 en 2021 zullen worden opgeleverd, vertegenwoordigen voor Unibail-Rodamco een investering van 1300m€ (waarvan 750m€ bouwkosten). 

  • U krijgt tijdens de afsluitende cocktail de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de mensen achter de bedrijven: een uniek netwerk dat groei en samenwerking stimuleert. Op deze receptie zijn trouwens naast de leden van de Building & Urban Technology Club, ook de leden en stakeholders van onze 7 andere business development clubs aanwezig: in totaal zo’n 400 contacten die u zeker wilt leren kennen. 

Bekijk het programma en schrijf vandaag nog in!

 

Werktaal: Engels

Datum

dinsdag 29 november 2016, 15:00 - 20:00

Plaats

Diamant Conference & Business Centre
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Toegangsplan

Organisator

Building & Urban Technology Club 

Meer info

- Leden Club/vertegenwoordigers overheden: gratis
- Leden Agoria/deelnemers Club-events: 125 euro
- Niet-leden: 250 euro
- Tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf: gratis

Dit evenement is afgelopen.