De Fireforum Awards, die op 23 november 2017 voor de vierde keer worden uitgereikt, zijn een begrip in de wereld van brandveiligheid. Schrijf snel in, want het aantal plaatsen voor deze gala-avond is beperkt!


Fireforum vzw wil met de Fireforum Awards mensen of organisaties bekronen die zich op een of ander vlak verdienstelijk hebben gemaakt in de wereld van de brandbestrijding. Agoria is stichtend lid van Fireforum.

Fireforum zal op 23 november 2017 voor de vierde maal de Fireforum Awards uitreiken.
Na het succes van de drie vorige edities is deze Awarduitreiking een begrip geworden in de wereld van de brandveiligheid.

Kom live meemaken welke projecten genomineerd zijn en geniet van de bijzondere sfeer en het heerlijke galadiner. Een uitgelezen locatie gecombineerd met een aangename sfeer en uitgebreide netwerkmogelijkheden maken van dit evenement een onvergetelijk gebeuren.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving

Publieksprijs

Ook u kan uw voorkeur bekend maken! Alle genomineerden + nog 3 bijkomende inzendingen werden geselecteerd om mee te dingen naar de publieksprijs.

U vindt deze op de website van Fireforum met de mogelijkheid uw stem uit te brengen. Het resultaat wordt op de Awards avond zelf bekendgemaakt.

Contact
Voor meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden, kan u nog steeds terecht bij de sponsorverantwoordelijke:
Katleen Bullen (katleen.bullen@tmab.be†- +32 (0)52 65 00 37).

Datum

donderdag 23 november 2017, 18:00 - 23:59

Plaats

KoloniŽnpaleis
Paleizenlaan 1 | 3080 Tervuren

Organisator

Fireforum 

Dit evenement is afgelopen.