Het wordt duidelijk dat onze werkplek niet meer dezelfde zal zijn als vroeger. Desinfecterende gel en mondmaskers zijn intussen een bekend beeld. Maar er is méér nodig om de werkvloer helemaal weerbaar te maken. Nu en in de toekomst. Technologie speelt hier een cruciale rol. The Beacon wil een voortrekker zijn op dit vlak, en zet daarom samen met een aantal partners uit de vastgoedsector het project "New Work" op.


Er zijn al een heel aantal initiatieven genomen, waarbij technologie ingezet wordt om mensen te tellen, afstand te bewaren of de toegang tot openbare plaatsen te verzekeren. The Beacon wil een voortrekker zijn op dit vlak, en zet daarom samen met een aantal partners uit de vastgoedsector het project "New Work" op.

Wat houdt het project "New Work" precies in?

Twee maanden lang zullen bedrijven hun technologie kunnen proefdraaien in het gebouw van The Beacon. We mikken op producten die onmiddellijk ingezet kunnen worden, en bijdragen tot de gezondheid, het welzijn en de productiviteit op de werkvloer.

Tijdens het proces zullen we drie cruciale randvoorwaarden bestuderen - privacy, security en communicatie - waarover we een rapport met aanbevelingen zullen schrijven.

Wilt u meer informatie over dit project?

Wilt u uw technologie laten proefdraaien of bent u geïnteresseerd om deel te nemen als partner?  Inschrijven kan tot 12 juni 2020 via de website van The Beacon.