Van 20 tot 23 maart vindt in Nederland de TechniShow plaats. TechniShow is de vakbeurs voor industriŽle productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.


TechniShow brengt op een unieke manier vraag en aanbod samen. Er valt veel te zien, te doen, te leren en te beleven. De beurs staat voor draaiende machines, demonstraties, nieuwigheden, netwerkmomenten en kennisoverdracht. Het ideale platform voor bedrijven om hun aanbod en mogelijkheden in de productietechnologie te tonen en zo hun businesskansen en netwerk te vergroten. TechniShow presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Nederland.

U vindt er innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriŽle productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen.

Meer info vindt u op de website van Technishow.

MTMS Machineering Beurs

Volgend jaar heeft de Belgische MTMS-Machineering beurs plaats in BelgiŽ van 27 tot en met 29 maart 2019 in de Brussels Expo. MTMS behelst de transformatietechnologieŽn voor alle types van materialen, terwijl Machineering de volledige lading dekt van de totstandkoming van een productie- of assemblagelijn, te starten bij de engineering- en prototypingfase, over de materialen- en componentenkeuze, om zo uiteindelijk tot een kwalitatief eindproduct te komen.

Meer info vindt u op de website van MTMS-Machineering