Op zoek naar een stek in Brussel voor vergaderingen, events of ontmoetingen met klanten en andere zakenrelaties? Agoria en BluePoint Brussels, dť business hotspot in hartje Brussel, verwelkomen u vanaf 1 februari graag in de Tech.Lounge, een sfeervolle en met de nieuwste technologieŽn uitgeruste werkomgeving die in het teken staat van ambitie, networking, innovatie en netjes buiten de lijnen kleurende (co-)creatie.


Wat heeft de Tech.Lounge te bieden?

  • Co-working ruimtes met verschillende werkomgevingen op maat van uw behoeften, wensen en stemming.
  • Een cirkelvormige Arena met digitale wand voor uw creatieve brainstormsessies.
  • Een Digital Studio om eenvoudig professionele video's en livestreams op te nemen.
  • Een Ambition area om technologische innovaties te demonstreren.
  • Een Classroom of the future voor uw hightech opleidingen en om het leren van morgen te ervaren.
  • Een Lounge om collega's en gasten te ontvangen en te netwerken in een gezellige omgeving.
  • Een Gaming zone voor uw welverdiende momenten van ontspanning.
  • En een Bar & food caravan om de innerlijke mens te versterken.

Surf mee op de kracht van deze stimulerende omgeving

De Tech.Lounge brengt de werkomgeving van de toekomst binnen handbereik. Aarzel dus niet om van deze unieke locatie uw vaste Brusselse hub te maken voor vergaderingen, events of ontmoetingen met klanten of andere zakenrelaties. Als Agoria-lid krijgt u van ons 16 gratis flexdesk-werkuren per maand om in de Tech.Lounge door te brengen. Hebt u wat meer nodig? Geen probleem! U geniet namelijk ook 25% korting op de officiŽle tarieven.

En er is meerÖ Is uw onderneming lid van Agoria en ontwikkelt ze vernieuwende technologieŽn die mee het verschil maken? Hebt u daarvan bovendien een prototype, demo of toonzaalmodel waarmee u alle bezoekers van de Tech.Lounge van de sokken kunt blazen? Dan bieden we u graag de mogelijkheid om uw innovaties voluit in de schijnwerpers te zetten in de 130 m≤ grote en van alle vereiste connectiviteit voorziene Ambition area van de Tech.Lounge. Geheel gratis en dat gedurende een in overleg met ons te bepalen periode.

Meer weten over de Tech.Lounge en de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bekijk hier een sneak preview, bezoek onze website, download de brochure of neem meteen contact op met Philippe Vanwichelen (philippe.vanwichelen@bluepoint.be) om de mogelijkheden te bespreken.†