Technisch consultancy bureau TEC introduceert het nieuwe merk TEC BLUE. TEC BLUE zal de dienstverlening van TEC vervolledigen door het aanbieden van technisch geschoolde arbeiders. TEC is al bijna 30 jaar marktleider voor de outsourcing van technische bedienden in de Antwerpse haven. Dankzij hun uitgebreid netwerk en jarenlange recruitmentervaring, ontdekten ze een steeds hogere nood aan hooggekwalificeerde techniekers in de Antwerpse haven.


Om hun klanten nog beter van dienst te zijn, hebben ze ervoor gekozen om naar een geÔntegreerde service-offering te gaan en naast de bestaande white collar profielen nu ook techniekers aan te bieden.

TEC BLUE zal zich specialiseren in het aanleveren van techniekers aan de chemische en petrochemische bedrijven in de Antwerpse haven.

†Net zoals TEC, is TEC BLUE ook een customer intimacy bedrijf, waardoor service en klantgerichtheid centraal staan. TEC BLUE is VCA** gecertificeerd en werkt volgens het 'plug and play' principe, waarbij de techniekers voorzien worden van alle nodige materialen ťn attesten om projecten succesvol af te ronden.Bent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling,†innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be.†