De redactie van Data News heeft de shortlist vrijgegeven voor de 'CIO of the Year 2019'-verkiezing. Daarmee wil Data News een CIO in de bloemetjes zetten die werk maakt van de digitale transformatie in de organisatie waar hij of zij voor werkt, zonder de operationele IT uit het oog te verliezen.


Eén van de genomineerden is Koen Van Loo van ons lidbedrijf Renson. De nominatie van Koen, naast de CIOs van Ethias en TUI Western Region, is mee een bewijs dat de digitale transformatie al lang niet meer enkel woedt in sectoren als media, banking en toerisme. Vandaag is digitalisering essentieel in alle sectoren. Een CIO of the Year uit onze sector zal zeker helpen deze boodschap verder te verspreiden.

Op 20 oktober wordt de publieke stemming afgesloten. De uiteindelijke winnaar zal mee bepaald worden door een professionele jury en wordt bekendgemaakt op het exclusieve CIO of the Year Event op 21 november. Daar worden zoals elk jaar ook een aantal innovatieve ICT-projecten in de bloemetjes gezet.

U kan uw stem uitbrengen op uw favoriete kandidaat via www.datanewscio.be.