Is uw onderneming actief in de healthtechsector? De studenten industrieel ingenieur van de ECAM zoeken een stageplaats in het kader van hun vierde jaar in de richting Health Engineering (Master in de Industriële Wetenschappen, gesteund door Agoria).


Agoria steunt de Master in de Industriële Wetenschappen van de ECAM, en in het bijzonder de richting Health Engineering. Het doel van deze specifieke opleiding is om de studenten een solide wetenschappelijke en technische basis in de healthtechsector, de medtech maar ook e-health aan te reiken. Raadpleeg het studieprogramma (1,1 MB). 

Om hun opleiding af te ronden, moeten de studenten van het vierde jaar stage lopen in een onderneming. Verschillende studenten zoeken nog een stageplaats voor de periode van 16 november tot 18 december 2020. Ieder type ingenieursstage is welkom: R&D, kwaliteit, Regulatory Affairs, Hospital, maintenance, technisch-commercieel, Application enz.

Is uw onderneming actief in de healthtechsector en wilt u een stage aanbieden? Stuur dan een e-mail met uw aanbod naar Carole Absil.