Op donderdag 8 oktober vindt voor de 5e maal de industriële digitale summit en netwerkbeurs ABISS 2020 plaats. Dit all-in event biedt u een unieke toegang tot inzichten en partners voor de slimme, geconnecteerde fabriek van de toekomst.


De eerste 800 genodigden krijgen de kans om de nieuwste inzichten te vernemen én de nieuwste technologieën voor de slimme en geconnecteerde fabriek ter plaatste te ontdekken. Latere aanmeldingen krijgen de gelegenheid om ABISS 2020 digitaal te bezoeken.

Heel wat lidbedrijven van Agoria nemen deel aan dit evenement als partner en verwelkomen u dan ook graag op hun stand om u te informeren over hun oplossingen voor uw uitdagingen op het vlak van productie. 

Als directielid of afdelingshoofd vindt u maar liefst alle nieuwe, performante en beveiligde oplossingen om processen zoals productie, engineering, maintenance, supply-chain, assemblage, logistiek, R&D en testing  te digitaliseren en te integreren. Tijdens deze editie draaien zowel de beurs als de classes rond 3 thema’s: Industry, Intelligence en Security of Things.

Serge Audenaert (Agoria) opent als eerste spreker de sessie over Industry of Things, met een leerrijke uiteenzetting over de stand van zaken van Industrial IoT, de toepasbaarheid en haar toegankelijkheid. Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard denkt de organisatie aan uw veiligheid en zijn de lezingen, uw beursbezoek, uw registratie en de gratis catering volledig veilig georganiseerd conform meest actuele COVID-19-voorschriften. Kunt u jammer genoeg toch niet aanwezig zijn? Dan is uw registratie ook geldig om het evenement en zijn expert classes digitaal te volgen.

Tip: ABISS 2020 volgt op de Digital Connect Week van Agoria en biedt u de mogelijkheid om nog meer te vernemen over handige oplossingen voor de digitalisering van uw productieproces. Klik hier om u in te schrijven voor de Digital Connect Week (1 - 7 oktober).

Wilt u aanwezig zijn op ABISS 2020? Schrijf dan in met de code ABI959 via volgende link 

Heeft u interesse in een stand op ABISS 2020? Neem dan contact op met de beursorganisatie.

Datum

donderdag 8 oktober 2020, 09:00 - 17:00

Plaats

Kortrijk Xpo - Hal 5
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Organisator

Agoria 

Dit evenement is afgelopen.