Wilt u graag ontdekken welke opportuniteiten de opkomende markt van lithiumbatterijen in Europa voor automobiel en stationaire energieopslagtoepassingen kan betekenen voor uw bedrijf? Wilt u op de hoogte blijven van de tussentijdse resultaten? Noteer dan alvast volgende datum: donderdag 20 december.Sinds maart 2018 loopt onze VIS-studie LIFEBAT met als doel de opportuniteiten in kaart te brengen voor de Vlaamse bedrijven in de volledige waardeketen van de lithium-ion batterij. Deze studie wordt gecoördineerd door Agoria Vlaanderen, samen met de clusters Flux50 en SIM Flanders en uitgevoerd in samenwerking met onze experten dr. Marcel Meeus en Prof. Noshin Omar.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons derde gebruikerscommittee, dat plaatsvindt op donderdag 20 december. Het doel van dit gebruikerscommittee is enerzijds om de tussentijdse resultaten van het LIFEBAT-project aan de betrokken Vlaamse bedrijven voor te stellen en anderzijds jullie feedback hierop te verzamelen.

 Programma

  • 12.30 uur: Broodjeslunch (aangeboden door Agoria)
  • 13.30 uur: Welkom en ontvangst (Jean-Marc Timmermans, Agoria)
  • 13.45 uur: Voorstelling tussentijdse Resultaten WP4: Economische analyse en business opportuniteiten (Dr. Marcel Meeus & Prof. Noshin Omar)
  • 15.15 uur: Open discussie met stuurgroep (all)
  • 16.00 uur: Netwerking
  • 17.00 uur: Einde

Voor dit derde gebruikerscommittee gaan we naar het Technologiepark Zwijnaarde, waar deze vergadering zal plaatsvinden: AA Tower, Technologiepark 19, 9052 Zwijnaarde (Gent). (routebeschrijving). 

Schrijf u snel in door een e-mail te sturen aan: membersteam@agoria.be 

 

Datum

donderdag 20 december 2018, 12:30 - 17:00

Plaats

AA Tower
Technologiepark 19
9052 Zwijnaarde (Gent)

Organisator

Agoria 

Dit evenement is afgelopen.