Wil je graag ontdekken welke opportuniteiten de opkomende markt van lithium batterijen in Europa voor automobiel en stationaire energie opslag toepassingen kan betekenen voor jouw bedrijf? Wil je op de hoogte blijven van de tussentijdse resultaten? Noteer dan alvast volgende datum: vrijdag 31 augustus vanaf 14u30.


Sinds maart 2018 loopt onze VIS-studie "LIFEBAT" met als doel de opportuniteiten in kaart te brengen voor de Vlaamse bedrijven in de volledige waardeketen van de lithium-ion batterij. Deze studie wordt gecoördineerd door Agoria Vlaanderen samen met de clusters Flux50 en SIM Flanders en uitgevoerd in samenwerking met onze experten dr. Marcel Meeus en Prof. Noshin Omar.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons tweede gebruikerscomité die zal doorgaan op vrijdag 31 augustus in de namiddag.

Agenda van de vergadering:

  • 14.30  Welkom & ontvangst (Jean-Marc Timmermans, Agoria);
  • 14.45 Voorstelling Resultaten WP2: Mapping Technologieën in de volledige waardeketen van de batterij (Dr. Marcel Meeus)
  • 15.45 Voorstelling Resultaten WP3: Toepassing en koppeling van batterijen voor elektrisch transport en energie opslag (Prof. Noshin Omar);
  • 16.45 Open discussie met stuurgroep (all); 
  • 17.15 Netwerking
  • 18.00 Einde

Het doel van dit gebruikerscomité is enerzijds om de tussentijdse resultaten van het LIFEBAT project aan de betrokken Vlaamse bedrijven voor te stellen en anderzijds jullie feedback hierop te verzamelen.

Voor dit tweede gebruikerscomité worden we vriendelijk onthaald door de mensen van Havenbedrijf Antwerpen, waar deze vergadering zal plaatsvinden: Havenhuis, Zaha Hadidplein 1 - 2030 Antwerpen. (routebeschrijving)

Schrijf je snel in door een eenvoudige e-mail te sturen aan: membersteam@agoria.be
Uiterste inschrijvingsdatum: maandag 13 augustus.

Datum

vrijdag 31 augustus 2018, 14:30 - 18:00

Plaats

Havenhuis
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen

Toegangsplan (375,9 kB)

Organisator

Agoria 

Dit evenement is afgelopen.