Voortbouwend op het succes van de vorige edities organiseren Agoria en het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) op 24 april de derde editie van BeGeo, dé jaarlijkse place to be in ons land voor iedereen die professioneel met geo-informatie en location intelligence  bezig is, of hier voordeel uit wil halen.


Bedrijven en organisaties zijn volop op zoek naar nieuwe inzichten en strategische voordelen. Geo is meer en meer een tool die strategisch kan worden ingezet om dit doel te bereiken. Waar voordien GIS (Geografisch Informatie Systemen) voorbehouden was aan de geo-specialisten, wordt Geo ‘common good’.

Indien de vectorlocatie juist wordt ingezet, leidt ze meer en meer tot disruptieve inzichten en applicaties met meerwaarde voor uw business.  

In het Square Brussels Meeting Center verwelkomen we op 24 april een 80-tal topsprekers, bieden we 10 parallelle keuzetracks aan en verwachten we opnieuw meer dan 1.000 bezoekers voor een inspirerend congres met verbluffende technologiebeurs in de mooie Grand Hall. Momenteel hebben zich al 400 deelnemers en ruim 20 standhouders ingeschreven.

Programma

  • Levens beschermen en redden
  • Locatie intelligentie: wettelijke grenzen en maatschappelijke aanvaardbaarheid
  • Van drone naar BIM
  • Hoe genereert Copernicus bedrijfsactiviteiten door open en gratis aardobservatiegegevens te leveren?
  • Presentaties genomineerden Geospatial Awards
  • Slimme landbouw met behulp van geografische gegevens
  • Geo, disruptieve technologieën om uw business te vergemakkelijken
  • Een slimme gids voor Geo: hoe kan een succesvolle geospatiale strategie voor uw bedrijf worden opgezet?
  • Hoe kan open samenwerking geospatiale intelligentie naar een hoger niveau tillen?

Wie er al zeker bij zal zijn als keynote sprekers , zijn o.a. Michaël Trabbia (CEO Orange Belgium), Michael Bültmann (Directeur van HERE Deutschland GmbH) en Alexander De Croo (Vicepremier en Minister). 

Nieuw dit jaar is dat er ook een speciaal programma is voor scholen, om hun interesse voor 'geo' en 'location intelligence' kwalitatief in te vullen. En uiteraard eindigen we weer met de uitreiking van de GeoSpatial Awards, een erkenning voor bijzondere prestaties uit de academische, overheids- en businesswereld. 

Meer weten en inschrijven? U vindt alle praktische informatie op www.begeo.be. Wenst u deel te nemen als standhouder of sponsor? Stuur dan een mailtje naar begeo@agoria.be.

#BeGeoBelgium