Van 13 tot 17 november wordt in München de module ‘Geometry and design’ van de Eurotrans Gear Training 2017 georganiseerd. Als Agoria-lid kunt u extra voordelig deelnemen aan deze gespecialiseerde opleiding over tandwielontwerp. Interesse? Reserveer hier uw plaats!


Om tegemoet te komen aan de behoeften van de Europese sector van tandwielen en aandrijftechnologieën organiseert Eurotrans een gespecialiseerd opleidingsprogramma over tandwielen. Tijdens deze opleiding, die wordt verzorgd door ervaren lesgevers die in dit vakgebied tot de internationale top behoren, komen alle aspecten aan bod: geometrie en design, productietechnieken,   kwaliteitscontrole, foutenanalyse, enz.

Deze modulaire opleiding is bestemd voor professionals uit heel Europa. De modules vinden telkens op een andere locatie plaats, steeds in de buurt van gerenommeerde tandwiellaboratoria.

De opleiding is niet enkel technische specialisten op het lijf geschreven. Ook werknemers die vanuit hun functie vertrouwd moeten raken met het ontwerp, de productie, de ontwikkeling en de verkoop van tandwielen en transmissies kunnen er zeker hun voordeel mee doen.

De module ‘Geometry & Design’ vindt plaats van 13 t.e.m. 17 november in München en wordt georganiseerd in samenwerking met de laboratoria van de FZG (Forschungsstelle für Zahnräder und Getriebebau) van de technische universiteit München.

Interesse om deel te nemen?

Stuur bijgaand deelnemingsformulier vóór 20 oktober 2017 ingevuld terug naar marleen.poelmans@agoria.be. Als Agoria-lid geniet u een exclusief voordeeltarief.

Goed om weten...

  • Merk op dat uw verblijf niet is inbegrepen in de aangegeven prijs. Hotelreservaties moeten rechtstreeks bij het hotel worden vastgelegd. Op het deelnemingsformulier vindt u een lijst van aanbevolen hotels.
  • In het opleidingsprogramma is ruimte voorzien voor avondlijke diners en sociale activiteiten. Het gedetailleerde programma wordt u na inschrijving tijdig meegedeeld.
  • De voertaal is Engels.

Datum

maandag 13 november 2017 - vrijdag 17 november 2017

Plaats

München

Organisator

Eurotrans 

Meer info

2000 euro (excl.btw) per persoon bij inschrijving minimum 30 dagen voor het begin van de opleiding;
2200 euro (excl. btw) bij inschrijving minder dan 7 dagen voor het begin van de opleiding;
2700 euro (excl. btw) per persoon voor niet bij Eurotrans aangesloten organisaties.

Dit evenement is afgelopen.