Het Gentse Agoria-lidbedrijf Scalefactory, gespecialiseerd in de inrichting van end-to-end processen voor productiebedrijven, de logistieke sector en de hightechindustrie, gaat samenwerken met IT- en consultancybedrijf delaware. "Via deze samenwerking willen we de groei van Scalefactory versnellen", zegt Thierry Bruyneel, partner bij delaware Belux: "Tegelijk biedt ze ons de mogelijkheid om onze klanten ‘effortless experience’ oplossingen te bieden."


Scalefactory werd in 2018 opgericht door enterprising partners Stijn Wijndaele en Erik Dierinck. Sindsdien realiseert het Gentse bedrijf een snelle groei als partner voor de transformatie van bedrijfsprocessen. Het maakt daarbij o.a. gebruik van Salesforce, maar ook van de eigen 24Suite-oplossingen.

Om zijn groeiambities te versterken, gaat het bedrijf nauw samenwerken met delaware, een wereldwijd snelgroeiend bedrijf dat klanten begeleidt bij hun zakelijke transformatie en daarbij voornamelijk de technologieën van zijn SAP en Microsoft inzet.

“Waarom we voor delaware hebben gekozen als partner voor de versnelling van onze groei? Omdat ze ons op verschillende manieren aanvullen, onder meer op technisch en organisatorisch vlak”, verduidelijkt Stijn Wijndaele van Scalefactory: “Door de krachten te bundelen, kunnen we onze groei maximaliseren en onze expertise op het vlak van integraties uitbreiden. Bovendien is er een zeer grote match tussen onze bedrijfsculturen: allebei hebben we een voorkeur voor een hands-on, no-nonsenseaanpak en focussen we elke dag op klanttevredenheid en kwaliteit.”

“De knowhow van Scalefactory vormt een aanvulling op onze visie en op ons vermogen om projecten op te zetten binnen het domein van een effortless experience: het transformatietraject naar klantenloyaliteit. Door samen nieuwe platformen en ecosystemen te ontwikkelen, kan delaware zowel bijdragen aan een futureproof businessmodel als zijn bestaande aanbod uitbreiden met de bekroonde oplossing van Scalefactory,” aldus Michael Penninckx, partner bij delaware Belux: “Door ons portfolio van technologieplatformen uit te breiden met de Salesforce-technologie zullen we totaaloplossingen kunnen uitwerken en opzetten die volledig aangepast zijn aan de noden van elke klant. Op die manier maken we onze belofte waar om end-to-end oplossingen te bieden.”

Scalefactory zal zijn groeitraject verder beheren met een eigen go-to-market strategie via Salesforce-projecten en de eigen 24Suite-oplossingen. Stijn Wijndaele: “Met 24Suite introduceren we ‘onderdelen van oplossingen’ zoals 24files.eu die naadloos integreren met Salesforce en bedrijven helpen om hun doorlooptijd te verkorten. Elk ‘onderdeel’ maakt een focus mogelijk op de verbetering van een ander aspect van de waardeketen. Het onderliggende doel is om de time-to-value te verkorten en de dienstverlening te versnellen.”

Meer informatie: scalefactory.eu en delaware.pro

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be en in onze dagelijkse nieuwsmail.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.