Wilt u ook inzetten op digitalisering binnen uw bedrijf, maar vindt u het moeilijk om hiervoor de nodige tijd vrij te maken en expertise op te bouwen? Bij Agoria vindt u zowel collega-bedrijven waarmee u ervaringen kan delen, als bedrijven die u kunnen ondersteunen met hun digitaal aanbod. Op 4 december kunt u ze ontmoeten in BluePoint Brussels om uw digitaal traject een versnelling hoger te schakelen.


Digitalisering biedt veel kansen voor uw bedrijf. Maar deze kansen grijpen vergt investering van tijd en middelen. Tijd om uit te zoeken wat allemaal mogelijk is, tijd om te begrijpen op welke manier u dit best aanpakt, tijd om de juiste partners te vinden die dit traject samen met jou kunnen bewandelen, … Tijd die u – zeker als kmo - niet hebt … Het optimaal inzetten van het Agoria-netwerk kan u heel wat tijd besparen. Op 4 december bieden wij u hiervoor een programma in 2 delen.

Waar: BluePoint Brussel

Wanneer: woensdag 04/12 namiddag 

Wie: iedereen die digitale technologie effectiever wil inzetten in zijn/haar bedrijf of een digitaal aanbod heeft

Waarom: Agoria verenigt u met peers & partners voor maximale kennisuitwisseling

Wat: programma in 2 delen met inhoudelijke parallelle tracks, keynotes en een uitgebreide stand van zaken van digitalisering bij kmo’s in de industrie

Deel 1: In-depth parallelle tracks (14u-16u30, Nederlands/Frans, enkel voor leden)

We brengen meteen toepasbare inzichten via korte getuigenissen en een interactief format waarbij u op korte tijd met 10-tallen mensen kan interageren. We zoomen hierbij in op 3 thema’s:

  • Digitalisering als ondersteuning van HR en uw medewerkers
  • Digitalisering als ondersteuning van Sales & Marketing
  • Het delen van data doorheen het bedrijf

Deel 2: Plenair: waar staan we vandaag met digitalisering in de industrie (17u-18u30, Engels)

We starten met een keynote van Nils Fonstad, MIT-professor die reeds jaren onderzoekt wat de valkuilen en kritische succesfactoren zijn bij digitalisering en hoe bedrijven hun portfolio van digitaliseringsprojecten kunnen opbouwen om maximale waarde te realiseren. 

Veel onderzoek focust echter op grote bedrijven in alle sectoren. Om nog beter te begrijpen waar onze industriële kmo’s vandaag staan met digitalisering en waar voor hen de grootste uitdagingen zitten, heeft Agoria een survey gedaan bij 400 Belgische, industriële kmo’s. We brengen u de resultaten en lichten toe hoe Agoria u verder bij de geïdentificeerde uitdagingen wil ondersteunen. 

We sluiten af met een netwerkdrink

Bekijk hier het volledige programma en schrijf in.

Blokkeer deze datum in uw agenda

  • Woensdag 4 december 2019, 14u-19u30
  • BluePoint Brussel, Auguste Reyerslaan 80, 1030 Brussel

Apple iCalGoogle CalendarOutlook

Datum

woensdag 4 december 2019, 14:00 - 19:30

Plaats

BluePoint Brussels
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Toegangsplan

Organisator

Agoria