Agoria, de Nederlandse Ambassade in België, FME en IRO hebben het genoegen u uit te nodigen op woensdagnamiddag 30 mei 2018 voor een investeringsseminarie met de Haven van Antwerpen. Blokkeer deze datum alvast in uw agenda.


Agoria, in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in België en partners FME (Nederlandse ondernemersorganisatie voor de technologische industrie) en IRO (vereniging van Nederlandse leveranciers uit olie en gas industrie en hernieuwbare offshore industrie), hebben het genoegen u uit te nodigen op 30 mei 2018 (namiddag) voor een investeringsseminarie met de Haven van Antwerpen.

Tijdens deze sessie zullen thema’s zoals energie en infrastructuur aan bod komen, maar zullen ook digitale investeringen en circular economy  initiatieven nader worden toegelicht.

©Peter Knoop

Dit investeringsseminarie, dat zal worden ingeleid door dhr. Jacques Vandermeiren, CEO van het Antwerpse Havenbedrijf, zal doorgaan in het spectaculaire nieuwe havenhuis, ontworpen door de wereldvermaarde architecte Zaha Hadid.

Meer informatie en details over het programma worden binnen enkele weken bekendgemaakt. Dit bericht dient als ‘save the date’.

Er wordt momenteel ook gewerkt aan een gelijkaardig investeringsseminarie met de Haven van Rotterdam in de tweede helft van 2018.

Organiserende partners

Datum

woensdag 30 mei 2018, 13:00 - 18:00

Plaats

Havenhuis Antwerpen
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen

Organisator

Agoria 

Dit evenement is afgelopen.