Deze acquisitie kadert in SOA People’s Europese groeistrategie en plaatst ons lidbedrijf meteen in de Top 5 van Europese SAP Service en Product partners.


SOA People, een SAP-integrator die onlangs nog een SAP Award voor Excellentie in Innovatie in de wacht sleepte, heeft een belangrijke acquisitie gedaan. Met de overname van Cormeta AG verankert ons lidbedrijf zich in de strategische Duitse markt en creëert een springplank naar de bredere SAP MEE (Midden en Oost-Europese) markten.

Bovendien plaatst SOA People zich met deze overname in de top 5 van Europese SAP consultancy partners en verhoogt het bedrijf zijn groepsomzet met 20%. Cormeta is een gecertificeerde SAP Gold partner met een focus op middelgrote en grote ondernemingen.

"Deze strategische acquisitie zal onze aanwezigheid in de Europese markt verstevigen en maakt het mogelijk onze voor geconfigureerde brancheoplossingen en innovatieve cloud oplossingen naar een breder publiek uit te dragen," verduidelijkt Khalil Hodaibi, CEO van de SOA People Group.

"Cormeta versterkt SOA People’s positie als toonaangevende en betrouwbare pan-Europese speler in het SAP Partner ecosysteem aanzienlijk. Bovendien versterkt deze acquisitie SOA People’s bevoorrecht partnership met SAP en verhoogt hun capaciteit om het vernieuwende Solutions portfolio van SAP te positioneren," vervolgt Xavier De Grove SAP Global Channels & General Business, VP Channels, Regions EMEA and MEE.

Lees hier het volledige persbericht.

www.soapeople.nl