Rem-B Hydraulics mag zich voortaan ‘certified excellence distribution partner’ van Bosch Rexroth noemen. Dit betekent dat de Kempense hydraulicaspecialist officieel verdeler wordt van de hydraulische componenten en wisselstukken van één van ’s werelds bekendste en meest gerenommeerde merken, en dit zowel voor de industriële als voor de mobiele markt.


Gedurende een periode van ongeveer een jaar heeft Rem-B Hydraulics alle stappen op weg naar het gecertificeerde partnerschap succesvol doorlopen. Het certificeringsproces omvatte verschillende fasen, gaande van een voorselectie, naar evaluatie en uiteindelijk implementatie. Potentiële partnerbedrijven worden in alle fasen geauditeerd door Bosch Rexroth zelf. Een competentiemeting en het opstellen van het opleidingsplan maken onder andere deel uit van het intensieve selectieproces.

Na de diverse selecties en audits was het voor Bosch Rexroth duidelijk dat Rem-B Hydraulics uit Beerse de geknipte partner was om mee in zee te gaan. Uiteindelijk rondde het bedrijf uit Beerse alle fasen succesvol af.

Beide partijen werken reeds tientallen jaren nauw samen en het partnerschap mag gezien worden als de kers op de taart voor alle inspanningen van Rem-B Hydraulics met betrekking tot de commercialisering en het in de markt zetten van de Duitse hydrauliekgigant. Rem-B Hydraulics werkt reeds sinds z’n ontstaan met Bosch Rexroth producten en deze producten hebben dan ook voor de gemotiveerde en zeer goed opgeleide werknemers geen geheimen.

Deze nauwe samenwerking past binnen de filosofie en strategie van Rem-B Hydraulics om "een blok te vormen tegen de toestroom van minderwaardige kopijproducten die de markt overspoelen".

Meer informatie op www.rem-b.com en https://www.boschrexroth.com/

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.