Provideor, een data science bedrijf dat sinds 2012 actief is en zich richt op het bouwen van analytische oplossingen voor de supply chain en manufacturing industrie, heeft de krachten gebundeld met The Grain, een bedrijf dat zich richt op de maintenance en reliability industrie.


Dankzij deze strategische integratie biedt het bedrijf een uniek aanbod voor de bredere maak- en procesindustrie door het leveren van geïntegreerde IoT-oplossingen. De focus ligt op: (1) digitale manufacturing toepassingen met artificiële intelligentietechnieken en geavanceerde visualisatie; en (2) totale plantoptimalisatie door de toepassing van prescriptieve analyses. Overall Equipment Effectiveness, predictive maintenance, kwaliteits- en rendementsoptimalisatie, vraagvoorspelling en -optimalisatie en smart production behoren tot de belangrijkste resultaten voor de markt.

Met een sterke domeinexpertise, solide technologische partners en 12 ervaren datawetenschappers en ingenieurs, zal deze nieuwe onderneming haar klanten voorbereiden op en ondersteunen bij de onvermijdelijke digitale transformatie die op ons afkomt.

Het bedrijf zal in de markt opereren onder de naam "The Grain" met het hoofdkantoor in Aartselaar, België (regio Antwerpen) met Dirk De Nutte als CEO.

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.