Pascale Van Damme, Vice President en General Manager Belux van Agoria-lidbedrijf Dell EMC is dit jaar genomineerd om de CEO-ambassadeur van gendergelijkheid te worden. De Wo.Men@work Award van de JUMP-organisatie beloont de CEO die het hardst werkt om gendergelijkheid te bereiken binnen zijn of haar bedrijf, gevestigd in België.


Het Wereld Economisch Forum schat nu dat gelijkheid tussen geslachten nog meer dan 170 jaar in beslag kan nemen, terwijl dat in 2014 ‘slechts’ 180 jaar was. “We praten al enkele jaren over gendergelijkheid, het is niet langer een nieuw onderwerp. We hebben vooruitgang geboekt maar deze is veel te traag. Ik geloof in diversiteit van geslacht, cultuur en leeftijd binnen Dell EMC Belux, maar evenzeer in ons onderwijs, overheidsinstellingen en de samenleving als een geheel. Alles begint met het goede voorbeeld te geven en een omgeving te creëren waarin alle medewerkers authentiek kunnen zijn en zich thuis voelen”, zegt Pascale Van Damme.

De prijsuitreiking vindt plaats op 8 maart om 18.30 uur op het Jump 2018 Forum in Brussel. Je stem uitbrengen kan nog tot 16 februari via http://jump.eu.com/award/vote/