Het einde van 2018 nadert met rasse schreden. Wilt u nog vóór het nieuwe jaar helemaal mee zijn met de laatste trends en ontwikkelingen rond technologie of rond het beheer van uw bedrijf? Grijp uw kans om te grasduinen door ons Agoria Academy-aanbod en schrijf u in voor één of meerdere opleidingen.


 Agoria Academy: Europees handelsbeleid

Het zijn internationaal woelige tijden. Handelsoorlogen, handelsakkoorden, handelsbelemmeringen, handelsembargo's, … u ziet ongetwijfeld soms door de bomen het bos niet meer. Toch valt het belang van de internationale handel niet te onderschatten. Wat houden al die termen precies in?  Hoe wordt over al die zaken beslist? En op welke manier gaat u er als bedrijf het beste mee om?

> MEER INFORMATIE


Agoria Academy: Industrial pumps training course

Train uw engineering, operations en onderhoudsgroepen in alle typen pompen en pompsystemen om de betrouwbaarheid, up-time, productiviteit en winstgevendheid te verbeteren. Neem deel aan deze vierdaagse opleiding! 

 > MEER INFORMATIE


Agoria Academy: Elektronische besturingssystemen met een veiligheidsfunctie

De machinerichtlijn beoogt het elimineren van veiligheids- en gezondheidsrisico's. Tijdens deze eendaagse opleiding van Agoria en Sirris leert u elektronische besturingssystemen met een veiligheidsfunctie op een correcte manier ontwerpen en valideren. Een must voor R&D-managers, projectmanagers en ontwerpers!

> MEER INFORMATIE


Agoria Academy Blended Learning: Risicoanalyse bij machines

Met deze unieke e-learning leert u de theorie van de risicoanalyse wanneer het u het best uitkomt. Nadien gaat u een halve dag aan de slag om de theorie te koppelen aan de praktijk via oefeningen en groepswerken in de Classroom of the Future. Schrijf in!

> MEER INFORMATIE


Agoria Academy: eHealth interoperabiliteitsstandaarden - een overzicht van HL7/IHE/DICOM

Wat zijn de essenties van de HL7, DICOM en IHE (Integrating the Healthcare Enterprise) standaarden? Hoe kunnen deze worden ingezet om zorgprocessen te ondersteunen? Deze 1-daagse cursus biedt een overzicht van de meest gebruikte standaarden voor het uitwisselen van gegevens in de zorgsector.

> MEER INFORMATIE


Agoria Academy: eHealth interoperabiliteitsstandaarden - CDA Overview training course

Deze 1-daagse HL7-cursus is primair bestemd voor degenen die de CDA (Clinical Document Architecture) specificaties gaan gebruiken als uitgangspunt voor implementatie, of voor wie kennis van CDA noodzakelijk is voor het beheer van applicaties en koppelingen. 

> MEER INFORMATIE


 Agoria Academy: eHealth interoperabiliteitsstandaarden - IHE XDS/XDS-I Overview

Deze twee-daagse cursus gaat uitgebreid in op onderwerpen rondom regionale uitwisseling, IHE XDS en VNA. IHE (Integrating the Healthcare Enterprise) heeft profielen ontwikkeld voor regionale uitwisseling van beelden en verslagen, waaronder het XDS profiel. Tijdens deze training leert u uw weg binnen dit profiel en andere gerelateerde profielen rondom regionale uitwisseling zoals de structuur van klinische rapportages, authenticatie en consent van de patiënt.

> MEER INFORMATIE


 Agoria Academy: eHealth interoperabiliteitsstandaarden - HL7 FHIR Overview training

Deze 2-daagse HL7-cursus is primair bestemd voor degenen die betrokken zijn bij de implementatie, uitrol en support van applicaties die gebruik maken van de HL7 FHIR specificatie. Schrijf in! 

> MEER INFORMATIE