De laatste kans om bij te tanken en inspiratie te komen opdoen in de workshops 'Flexibele Automatisering, samen gaan we ervoor' van Agoria, Sirris en UGent. Schrijf vandaag nog in, dan bent u zeker van uw plaats!


It's all about flexible automation

Tijdens deze ultieme en laatste workshop krijgt u aan de hand van concrete presentaties en cases een overzicht van de huidige oplossingen die ter beschikking staan in flexibele automatisering. U maakt op ťťn namiddag kennis met projecten over het inzetten van co-robots, het implementeren van flexibele systemen, sensoren, vision systemen, IoT, AGV's, digital twins en vele andere technologieŽn. Deze voorbeelden geven u een indruk van wat de mogelijkheden zijn om uw misschien wat starre automatisering om te tunen naar een flexibele en aangepaste variant en uw bedrijf klaar maakt voor de toekomst.

Technologische achtergrond

Maakbedrijven moeten klantspecifieke producten met hoge kwaliteit kunnen leveren op zeer korte tijd en voor een globaal competitieve prijs. Hiervoor heeft men een flexibel productieapparaat nodig dat aangestuurd en ondersteund wordt door gestroomlijnde processen. Een nieuwe generatie flexibele automatiseringstechnologieŽn is industrieel beschikbaar. Deze maken het mogelijk om kleine reeksen met korte doorlooptijden en hoge kwaliteitseisen zinvol, flexibel en kostenefficiŽnt te produceren.

Het inzetten van deze technologieŽn blijft bij de doorsnee maakbedrijven in Vlaanderen beperkt. Hierdoor hebben deze bedrijven het moeilijk om competitief te blijven. Dit project wil bijdragen tot het aanzetten van deze innovatievolgers om de beschikbare automatiseringstechnologieŽn in te zetten waar zinvol.

Voor wie

Voor alle technici, ingenieurs en bedrijfsleiders die hun productie verder willen optimaliseren en flexibel automatiseringsoplossingen willen inzetten. Zowel voor starters als voor bedrijven die in het automatiseringsproces willen versnellen.†

Agenda

Datum

dinsdag 5 juni 2018, 12:30 - 18:00

Plaats

BluePoint Brussel
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Organisator

Agoria - Sirris - Universiteit Gent 

Dit evenement is afgelopen.