U bent als aankoper op zoek naar nieuwe leveranciers of toeleveringsbedrijven? Of u zoekt als leverancier of toeleveringsbedrijf nieuwe klanten? De Aankopersbeurs op 15 november is de 'place to be'.


In tegenstelling tot andere jaren, toen we een afzonderlijke editie in Vlaanderen en Wallonië hadden, zullen we dit jaar één editie organiseren in Charleroi waarbij we vraag en aanbod van beide regio's willen samenbrengen. Volgend jaar mikken we dan op het samenbrengen van Waalse en Vlaamse bedrijven ergens in Vlaanderen.

Het concept van dit B2B-event is even eenvoudig als doeltreffend: op één dag worden zoveel mogelijk opdrachtgevers en toeleveranciers met elkaar in contact gebracht. Dit betekent een enorme tijdsbesparing voor beide partijen. Wie er vorige jaren bij was, weet dat de Aankopersbeurs vruchten afwerpt.

Op basis van bedrijfsprofielen die de deelnemers op een digitaal platform aanmaken kunnen vragers en aanbieders van technologische oplossingen met elkaar 'speed dates' van 15 minuten inplannen. Deze formule laat toe om op korte tijd veel verschillende contacten te leggen, die later kunnen uitgroeien tot waardevolle partnerships.

Bedrijven uit allerlei sectoren die technologische oplossingen zoeken of aanbieden zijn welkom. Afspraken worden op voorhand online aangevraagd en elke deelnemer ontvangt een individuele planning voor de beurs

Verlies geen tijd en registreer u via deze link.

Eens geregistreerd kan u inloggen en toegang krijgen tot alle deelnemende bedrijven (aankopers en leveranciers) waarmee u individuele afspraken kan beginnen plannen. Iedereen kan met iedereen in contact komen. 

Timing

  • Tot 13 november: registratie als deelnemer (opdrachtgevers en (toe)leveranciers)
  • Tot 14 november: mogelijkheid tot het maken van afspraken met de deelnemers 
      

Datum

donderdag 15 november 2018, 09:30 - 17:00

Plaats

Spiroudome Charleroi, Rue des Olympiades 2, 6000 Charleroi

Organisator

Agoria in nauwe samenwerking met Abcal CCI en VIB 

Meer info

Aankopers/opdrachtgevers: gratis
(Toe)leveranciers:
- Leden Agoria: € 75
- Niet-leden: € 150

Dit evenement is afgelopen.