Op 5 maart vindt in de Brabanthal in Leuven de 4de editie van het Indumation Network Event plaats. U krijgt er op stijlvolle, informele en efficiënte wijze een helder beeld van de nieuwste ontwikkelingen in uw sector op het vlak van automatisering en innovatie.


Het Indumation Network Event vormt het platform bij uitstek om ideeën, noden en ervaringen te bespreken met het management van maar liefst 132 technologiepartners, waaronder heel wat leden van Agoria.

Waarom wil iedereen op INE2020 zijn?

  • INE2020 is een VIP-treffen waar u als hoger kader, eigenaar of afdelingshoofd zonder enige commerciële druk terechtkunt in de lounges en bars van 132 technologiepartners, verspreid over 5 verschillende sfeerboxen van in totaal liefst 5.000 m².
  • Iedereen op zijn niveau heeft vragen, issues of twijfels over automatiseren, innoveren, digitaliseren en optimaliseren. Op INE2020 kunt u daarover vrijblijvende gesprekken op topniveau voeren met specialisten, componentenleveranciers en integratoren. Zij zullen u ongetwijfeld adviseren, of indien nodig in contact brengen met een partij die u advies kan aanreiken.
  • Op INE2020 worden maximum 1.500 industriële bezoekers toegelaten om de kwaliteit van het publiek en de nodige tijd voor hoogwaardige zakelijke gesprekken te garanderen.

Wenst u uitgenodigd te worden als bezoeker op INE2020? Stuur dan een mail naar INE2020@agoria.be en vraag uw VIP-uitnodiging aan. U ontvangt dan een e-mail met een link en uw persoonlijke registratiecode.

Meer weten over INE 2020? Surf dan naar https://www.networkevent.be/ine 

Datum

donderdag 5 maart 2020

Plaats

Brabanthal Leuven
Brabantlaan 1, 3001 Leuven

Organisator

Invent Media 

Meer info

Wenst u uitgenodigd te worden als bezoeker op INE2020? Stuur dan een mail naar INE2020@agoria.be en vraag uw VIP-uitnodiging aan. U ontvangt een mail met een link en uw persoonlijke registratiecode.