Ben jij jong of minder jong, maar bruis je van zin en energie? Bleef jouw talent nog onopgemerkt, maar sta je wel te popelen om de arbeidsmarkt te verkennen en met bedrijven in contact te komen?


Kom op woensdag 6/11 van 14.00 tot 16.00 uur naar ons event Level Up in de kantoren van het VBO en maak als eerste kennis met PickMySKills, een gloednieuwe tool die Agoria in samenwerking met partners ASATT, Girleek, PEP lanceert.

PickMySkills is een digitaal platform waarop je een persoonlijk profiel kan aanmaken om interessante technologiebedrijven te tonen dat jij staat te popelen om met hen in contact te komen voor een sollicitatiegesprek, een stage, een inspiratie-talk of diverse andere vormen van samenwerking. Hoe beter jouw profiel, hoe groter de kans dat jij zal gecontacteerd worden!

Op ons event kom je alles te weten over PickMySkills, maar vertellen we je ook heel graag meer over de actuele ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Die is immers volop in beweging door de toenemende digitalisering, en dat brengt heel wat interessante carrièremogelijkheden met zich mee… ook voor jou!

Programma

14.00 Ontvangst
14.20 Pieter Timmermans, gedelegeerd bestuurder VBO-FEB
14.35 Marc Lambotte, CEO Agoria
14.50 Presentatie Girleek, ASATT & YouthStart
 15.10 Panel Future of Work (diverse sprekers)
16.00 Einde event

Datum

woensdag 6 november 2019, 14:00 - 16:00

Plaats

VBO
Ravensteinstraat 4
1000 Brussel

Organisator

Agoria en partners 

Meer info

Gratis.

Dit evenement is afgelopen.