Factory of the Future zijn is geen doel op zich: het opnieuw uitvinden en innoveren is een constante taak en vereist ambitie. JTekt Torsen heeft dit goed begrepen en heeft zojuist de titel Factory of the Future voor de komende 3 jaar vernieuwd, dankzij zijn inzet voor de zeven transformaties. Bekijk de reportage van Kanaal Z.


Er is altijd ruimte voor verbetering

Op de lauweren rusten? Dat staat niet in het woordenboek van JTekt Torsen. Het bedrijf, dat in 2016 door Agoria werd uitgeroepen tot Factory of the Future van Agoria, heeft zopas zijn titel vernieuwd: dankzij de innovatie en de beheersing van de nieuwste technologieën, maar ook door te werken aan de betrokkenheid van zijn operatoren.

Dit bedrijf uit de automotive sector heeft ook een cultuur van openheid en samenwerking. Een fabriek van de toekomst is een fabriek die deelt en ruilt. Het is ook dit netwerk dat ons in staat stelt om vooruit te komen en voorop te blijven lopen op het gebied van concurrentievermogen.

Voor JTekt biedt deze Factory of the Future award een goede zichtbaarheid voor klanten, maar het is ook een erkenning van hun prestaties in de ogen van het moederbedrijf in Japan.

Bekijk de reportage van Kanaal Z (met een interview met Jean-Claude Noben van Sirris) :

Honger naar meer? Dankzij de infosessies 'Laat u inspireren door de Factories of the Future' maakt u kennis met de zeven transformaties.