Oman Gas Company (OGC), het gastransportbedrijf van Oman, gebruikt een geautomatiseerd gasrapportagesysteem (AGR) dat werd ontwikkeld op het WiDE-softwareplatform van Agoria-lidbedrijf WideTech. Het nieuwe vijfjarencontract bevestigt het vertrouwen van de golfstaat in de technologie van de onderneming uit Grâce-Hollogne.


Het AGR-systeem van OGC wordt gebruikt voor het automatisch monitoren, valideren, goedkeuren, rapporteren en bewaren van de data die binnen de verschillende gastransportfaciliteiten van de groep wordt gecapteerd. Dankzij het systeem kon OGC al heel wat kalibratieproblemen, meetafwijkingen en andere onregelmatigheden met impact op de gasleveringscijfers detecteren en oplossen. 

Na ruim 2 jaar intern gebruik heeft OGC nu besloten om zijn AGR-systeem ook open te stellen voor zijn gasleveranciers en -verbruikers. Zo kunnen alle partners in de keten voortaan op een transparante en beveiligde manier gegevens en informatie raadplegen en uitwisselen via één enkel platform. 

Mansoor Ali Al-Abdali, General Manager Operations: "Het AGR-systeem heeft de betrouwbaarheid van onze gasmeetprocessen verbeterd en helpt ons de kwaliteit van die gegevens te bewaken. Procesefficiëntie en doeltreffendheid zijn belangrijke bedrijfsdoelstellingen voor ons, en we zijn zeer tevreden zijn over de door WideTech geleverde oplossing, die ons transparantie en controleerbare tracability bezorgt.” 

Bruno Vrielynck, President en CTO van WideTech: "We zijn verheugd en vereerd dat we dit langetermijncontract met OGC, onze eerste klant in het Midden-Oosten, hebben binnengehaald. De nauwe samenwerking met het OGC-team helpt ons om hun behoeften beter te begrijpen en dat is voor ons van groot belang voor het verder verbeteren en ontwikkelen van onze software en diensten.” 

www.widetech.com

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt dan gepubliceerd op www.agoria.be.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.