Op 14 maart wordt All.Can Belgium officieel gelanceerd. Het is een platform dat vertegenwoordigers van patiŽnten en zorgverleners, gezondheidswerkers, gezondheidsdeskundigen, beleidsmakers en vertegenwoordigers van de industrie samenbrengt. Ontdek het programma.


In juni 2018 werd All.Can Belgium boven de doopvont gehouden. Het is een platform dat vertegenwoordigers van patiŽnten en zorgverleners, zorgprofessionals, gezondheidsdeskundigen, beleidsmakers en vertegenwoordigers van de industrie samenbrengt. Dit alles rond een gemeenschappelijke visie: manieren vinden om verspilling te elimineren en de beschikbare middelen - budgetten, tijd en expertise - optimaal te benutten om de resultaten van patiŽnten bij de behandeling van kanker te verbeteren.

Meer informatie over het Belgische luik van dit initiatief kunt u via deze link vinden.†

All.Can Belgium wordt officieel gelanceerd op 14 maart in Brussel. De mogelijkheid om gerenommeerde sprekers te ontmoeten en te horen praten over onderwerpen als 'patient empowerment', innovatie, efficiŽntie en best practices bij de behandeling van kanker. Dit zal worden gevolgd door een debat.†Het secretariaat van All.Can Belgium wordt ook verzorgd door Agoria-lidbedrijf HICT.

Deelname aan dit event is gratis en open voor iedereen.
Klik hier voor meer info en inschrijvingen.†

Datum

donderdag 14 maart 2019, 15:00 - 19:00

Plaats

Solvay Library
Leopoldpark
Rue Belliard 137
1040 Brussels

Organisator

All.Can Belgium 

Meer info

Gratis

Dit evenement is afgelopen.