Twee lidbedrijven van Agoria slaan de handen in elkaar om, via hun eigen platform, klanten van real-time contextuele informatie te voorzien.


Eind augustus sloten Nokia en Room40 een overeenkomst om context-gebaseerde toepassingen te ontwikkelen op het Scene Analytics Platform van Nokia. Waarbij klanten geholpen worden bij het vinden van correcte informatie op het juiste moment.

Het groeiende probleem met data is simpel: er is er gewoon te veel: data overload. Room 40 contextualiseert deze data en houdt zo enkel relevante informatie over. Via de technologie aangeboden door Nokia doen ze dit in real-time en op een manier die snel aanpasbaar is.  Room40 is een van de eerste bedrijven die kan ontwikkelen op dit platform. Hiermee is de eerste grote stap richting Artificial Intuition gezet.

Over Nokia en Room40

Nokia creëert technologie om de wereld te verbinden. Aangedreven door het onderzoek en de innovatie van Nokia Bell Labs, bedienen ze bedrijven, overheden en consumenten met de meest complete end-to-end-portfolio van producten, services en licenties in de branche. 

Room40 is een start-up gespecialiseerd in contextuele oplossingen voor informatie-overload door gebruik van tekst, video, afbeeldingen en geluid. Deze oplossingen zijn gemaakt door een ervaren team aan specialisten met verschillende achtergronden en expertise. Room40 staat klaar voor zowel overheden als consumenten in de private sector. 

Nokia en Room 40 gaan de samenwerking aan

 
Bent u lid van Agoria en doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op de website van Agoria.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be