Met de online videocursus 'AI in business' leert u in minder dan 4 uur een AI-project opzetten voor uw eigen bedrijf. We hebben ondertussen ons aanbod aan cases flink uitgebreid. Ontdek nu ook hoe bedrijven in de verzekerings-en gezondheidssector gebruikmaken van AI! Laat u inspireren door meer dan dertig Belgische AI-gebruikscases.


Deze voorbeelden tonen aan dat er in ons land veel expertise is rond artificiële intelligentie, veel bedrijven zijn er al volop mee bezig of bereiden de implementatie voor. Het is belangrijk te beseffen dat ook kmo's een grote meerwaarde kunnen halen uit het gebruik van AI. 

Wist u bijvoorbeeld dat u dankzij AI uw mailverkeer optimaal kan organiseren, op basis van bepaalde termen en de toon in de mail kan men bepalen over welke soort vraag het gaat? Deze vragen worden nadien automatisch geklasseerd in de juiste categorie. Zo kunnen de werknemers vlotter het mailverkeer beheren en worden klanten sneller geholpen.

Ook in de strijd tegen het corona virus is de toegevoegde waarde van AI al duidelijk gebleken. Erik Ranschaert, radioloog en AI-projectleider aan het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg, werkt aan een project om CT-scans van longen te onderzoeken met behulp van artificiële intelligentie. Aan dit Europese project werkt ook Robovision mee, een Gentse leverancier van AI-oplossingen. Dankzij de creatie van een deep learning-model is een geautomatiseerde detectie en classificatie van COVID-19 op CT scans mogelijk.

In de online cursus ‘AI in Business’ maakt u kennis met de belangrijkste kernbegrippen en businessdrivers van artificiële intelligentie. De cursus bevat ook praktische tips en tal van videotestimonials die u helpen bij het opzetten van uw eigen AI-project. Door het aanbieden van de gratis online cursus draagt Agoria zijn steentje bij het versnellen van de digitale omscholing van Belgische werknemers.

Begin er vandaag nog aan, in 4 uur tijd doorloopt u het traject. Nadat u hoofdstuk 4 "AI in business" hebt afgerond, ontvangt u een getuigschrift en kunt u zelf een AI-project opzetten. Meer dan tweeduizend anderen gingen u reeds voor!

Wilt u ook het certificaat behalen? Klik hier om naar de cursus 'AI in Business te gaan!