De vijf Vlaamse universiteiten slaan de handen in elkaar en starten onder de naam 'WingsPro' een gezamenlijk opleidingsprogramma rond innovatie en ondernemerschap voor ingenieurs.


Deze warm aanbevolen opleiding sluit perfect aan bij Agoria's visie over het belang van levenslang leren, niet alleen als professionele must maar ookals troef voor persoonlijke ontwikkeling.

Ze biedt uw ingenieurs de kans om hun innovatie- en ondernemerscompetenties bij te schaven. Bovendien kunt u via een concreet project vanuit uw bedrijf de ambities van uw bedrijf aftoetsen en valoriseren. Het programma is zo ingericht dat het perfect te combineren is met een fulltime job.

Wat biedt WingsPro?

Het programma is drieledig en omvat:

  • Een innovatieproject vanuit uw bedrijf
  • Drie innovatiebootcamps
  • Een (bio)technologische verdiepingsmodule naar keuze.

Naargelang van de wensen en verwachtingen van de deelnemer, krijgt het programma een persoonlijke invulling. Daarbij kunnen deelnemers rekenen op door de wol geverfde trainers en coaches uit de academische en de bedrijfswereld.

Voor wie is WingsPro?

De opleiding is bedoeld voor industrieel ingenieurs, burgerlijk ingenieurs en bio-ingenieurs met professionele ervaring die hun vleugels willen uitslaan als innovator en/of intrapreneur.

Praktisch

De opleiding is flexibel en dus gemakkelijk te combineren met professionele activiteiten. De totale duur bedraagt 6 maanden: van januari tot juni 2019. De drie innovatiebootcamps worden ingericht op vrijdag en zaterdag, afwisselend in Gent, Leuven en Hasselt.

Meer info en inschrijven

Het WingsPro-programma geniet de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.(VLAIO).

Datum

vrijdag 18 januari 2019 - zaterdag 18 mei 2019

Plaats

Diverse locaties.

Organisator

Vlaamse universiteiten met ingenieursopleidingen 

Voor dit evenement kan niet meer worden ingeschreven.