In de nieuwe business guide van de Bedrijfsgroep Industrial Automation vindt u een overzicht van de 137 Agoria-leden die in deze business actief zijn. Het gaat zowel om leveranciers van producten en oplossingen, als om systeemintegrators, softwareprogrammatie services, onderhoudsbedrijven, enz.


Indumation, de belangrijkste beurs voor de bedrijven actief in Industriële Automatisering  is pas voorbij. Meer dan 10.000 bezoekers bezochten de 150 exposanten waarvan meer dan 65 Agoria-leden. In oppervlakte namen de Agoria-leden meer dan 75% in.

Een overzicht van de verschillende bedrijven en wat hun aanbod is op gebied van producten, oplossingen of diensten kan u terug vinden achteraan de gids. Het geeft u een breed overzicht en u vindt direct het bedrijf die u kan helpen in uw zoektocht naar het juiste product of de passende oplossing. 

We publiceren voor elke uitgave van de business guide een oproep op Agoria Online. Hebt u dit deze keer gemist en wil u ook in de gids opgenomen worden, meldt u dan aan voor een volgende editie bij membersteam@agoria.be met vermelding "Graag opname in BG Industrial Automation komende editie".

Dit jaar wordt ook een nieuw comité Industrial Automation samengesteld. Indien u interesse heeft, kan u een mail sturen naar Alain Wayenberg. Hij zal u contacteren en de nodige gegevens bezorgen voor het stellen van uw kandidatuur. De samenstelling van het huidig comité vindt u in bijlage.

Download de Business Guide Industrial Automation