Bent u nog mee met de nieuwste regels en normen op het gebied van brandveiligheid? Neem geen risico en schrijf u vandaag nog in voor het RS Event 2018 van Agoria's expertisecentrum Regelgeving & Normalisatie, waar in de namiddag o.a. een parallelsessie over 'Fire Safety' op het programma staat.


Het team van experten "Regelgeving & Normalisatie" organiseert naar jaarlijkse traditie een event waar u de meest actuele informatie kan verzamelen. Dit jaar kozen we voor het thema "Reveal what's hidden" of m.a.w. onthul wat verborgen is, zoals bij een ijsberg.

De sessie over brandveiligheid biedt u een gevarieerd programma met het laatste nieuws en de voorzichten op het gebied van regelgeving en normen. Op de agenda staan onder andere: parkeergebouwen, scholen, elektrische installaties, branddetectie en spraakalarmsystemen.

Tijdens deze tweetalige (NL-FR) namiddag zorgen we voor voldoende ruimte voor antwoorden op uw vragen. Indommelen na een lekkere lunch zit er dus niet, net zoals u te pletter varen op de spreekwoordelijke ijsberg van onbekende brandveiligheidsregels.

We kijken ernaar uit om u dan te ontmoeten!

#RSEVENT2018 'Reveal what's hidden'
donderdag 25 oktober, BluePoint Brussels 

Bekijk het volledige programma en schrijf in.