Sinds de lancering in 2015 geraken de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDGís) meer en meer ingeburgerd. Maar hoe staat het met de toepassing ervan in onze organisaties? Doe mee aan deze nationale bevraging en help ons het duurzaamheidslandschap in Belgische organisaties in kaart te brengen.


Dit allereerste onderzoek in BelgiŽ is het startpunt van een wetenschappelijk verantwoorde analyse, die de basis vormt voor aanbevelingen, gericht naar zowel private als publieke organisaties. Tegelijkertijd kunt u een benchmark maken en kijken hoe uw sector scoort ten opzichte van andere relevante sectoren.†

Waarom meedoen aan dit onderzoek?

Deelnemen vergt 15 tot 20 minuten van uw tijd en in ruil hiervoor:

  • krijgt u een sectoroverzicht (benchmark) dat toont hoe uw sector scoort ten opzichte van andere sectoren. Dit kan u helpen om nieuwe opportuniteiten te ontdekken;
  • ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor het evenement waar de volledige resultaten zullen worden gepresenteerd;
  • draagt u een steentje bij aan het allereerste Belgische wetenschappelijk onderzoek dat de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen binnen Belgische organisaties in kaart brengt.

Ik doe mee aan de SDG Barometer Belgium 2018. Klik hier.

Deelnemen kan tot 10 april. Alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw naam en e-mailadres worden enkel gebruikt voor het opsturen van de resultaten en de uitnodiging. Nog vragen? Contacteer Eva Geluk: Eva.Geluk@ams.ac.be.

De SDG Barometer werd ontwikkeld door Antwerp Management School in samenwerking met Universiteit Antwerpen, Louvain School of Management, FIDO, ING BelgiŽ, The Shift and CIFAL Flanders. Met de steun van VBO-FEB, VOKA, UWE, Agoria, Febelfin, Essenscia en Fevia.†Deze oproep tot deelname wordt door alle projectpartners verspreid. Hierdoor kan het zijn dat u dit bericht meermaals ontvangt, waarvoor onze excuses.