De Initiatiefgroep Solvay (Inisol), een vereniging van masterstudenten aan de Solvay Business School van de Vrije Universiteit Brussel, organiseert voor het 30ste jaar op rij handelsmissies. Dit jaar vinden deze handelsmissies plaats van 1 maart tot 19 maart 2021 in Polen en van 29 maart tot 16 april 2021 in Roemenië.


 Tijdens deze drie weken durende missie zal een groep van twintig masterstudenten elk een specifieke opdracht uitvoeren voor een deelnemend bedrijf onder directe academische begeleiding en ondersteund door Flanders Invest and Trade (FIT).

Zo'n handelsmissie kan om verschillende redenen interessant zijn voor uw bedrijf. Denk hierbij aan marktonderzoek, marketingmix-analyse, het identificeren van potentiële leveranciers en klanten. De deelname in de kosten bedraagt € 3.250, incl. alle verblijfs- en reiskosten voor de student. De student ontvangt geen verloning. Als startende of ervaren exporteur kan u tot eind oktober een beroep doen op de corona-steunpakketten van FIT.

Meer informatie is te vinden op www.inisol.com/handelsmissies

Indien uw bedrijf interesse heeft om deel te nemen, mag u altijd mailen naar handelsmissie@inisol.com voor Polen of naar handelsmissievub@inisol.com voor Roemenië.