Interesse om aan één van deze beurzen deel te nemen? U kunt zich tot 30 april online inschrijven op de website van de desbetreffende beurs.


GMTN is een uniek concept en is het platform bij uitstek voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Internationale kopers, gebruikers, experts en besluitvormers uit de sector van de metallurgie, warmtetechnologie en gieterijen komen hier samen op vier evenementen, op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats.

Tijdens de vorige editie in 2015 behaalde het metaalbeurzenkwartet GIFA, METEC, THERMPROCESS en NEWCAST zowel op het vlak van exposanten als op dat van bezoekers uitmuntende resultaten. 78.000 vakbezoekers uit meer dan 120 landen kwamen het aanbod van 2.214 exposanten bekijken.

GIFA, METEC, THERMPROCESS en NEWCAST zijn zelfstandige beurzen, elk met een eigen identiteit en een eigen markt. Gezamenlijk vormen ze de "Bright World of Metals." De nieuwe editie vindt plaats van 25 tot en met 29 juni 2019 op het beursterrein van Messe Düsseldorf

Bent u geïnteresseerd om aan één van deze beurzen deel te nemen? U kunt zich online inschrijven op de website van de desbetreffende beurs, de deadline voor aanmelding is 30 april 2018.

Meer info vindt u op de volgende websites: