Wilt u graag ontdekken welke opportuniteiten de opkomende Europese markt van lithiumbatterijen voor automobiel- en stationaire-energieopslagtoepassingen kan betekenen voor uw bedrijf? Wilt u de eindresultaten van deze haalbaarheidsstudie vernemen? Noteer dan alvast volgende datum: vrijdag 4 april.


Sinds maart 2018 loopt onze VIS-studie "LIFEBAT"; met als doel de opportuniteiten in kaart te brengen voor de Vlaamse bedrijven in de volledige waardeketen van de lithium-ion batterij. Deze studie wordt gecoŲrdineerd door Agoria Vlaanderen samen met de clusters Flux50 en SIM Flanders en uitgevoerd in samenwerking met onze experten dr. Marcel Meeus en Prof. Noshin Omar.

Graag nodigen wij u uit voor ons vierde en laatste gebruikerscommittee, dat plaatsvindt op donderdag 4 april vanaf 10u30 in BluePoint Brussels. Tijdens deze afsluitende vergadering verneemt u de resultaten van de LIFEBAT-haalbaarheidsstudie.

Programma

  • 10.30 uur: Welkom en ontvangst (Jean-Marc Timmermans, Agoria)

  • 10.45 uur: Inleiding en doelstellingen LIFEBAT (Jean-Marc Timmermans, Agoria)

  • 11.00 uur: Voorstelling eindonclusies†(Dr. Marcel Meeus & Prof. Noshin Omar)

  • 11.45 uur:†Voorstelling vervolgtrajecten (Dr. Marcel Meeus & Prof. Noshin Omar)

  • 12.30 uur: Broodjeslunch & Netwerking drink (all)

  • 13.30 uur: Einde

Het doel van deze slotvergadering is om de eindresultaten van het LIFEBAT project aan de betrokken Vlaamse bedrijven voor te stellen en anderzijds de verschillende vervolgtrajecten te duiden.

Inschrijven kan via e-mail naar membersteam@agoria.be

Datum

donderdag 4 april 2019, 10:30 - 13:30

Plaats

Agoria BluePoint Brussels,
Reyerslaan 80
1030 Brussel

Organisator

Agoria