Studiebureau Burotech, een Agoria-lidbedrijf dat actief is in de industrie-, infrastructuur- en milieusector, heeft onlangs zijn intrek genomen in zijn nieuwe werkruimtes in Morlanwelz om voorbereid te zijn op verdere groei.


"In onze nieuwe werkruimte zullen we vrij kunnen groeien en zullen we bovendien gemakkelijk bereikbaar zijn", vertelt gedelegeerd bestuurder Marc Gobert. Burotech, dat in 1978 werd opgericht, telt momenteel zo'n zeventig werknemers.

De corebusiness van Burotech is gericht op twee activiteiten, hoofdzakelijk in het Brussels en het Waals Gewest maar ook in het Groothertogdom Luxemburg en in Frankrijk. "Technische bijstand in ondernemingen in de sectoren energieproductie, exploitatie van steengroeven, agrovoeding, de staalindustrie, de chemie … en de uitvoering van studies voor de verbetering of de bouw van nieuwe installaties vanuit onze kantoren, bijv. projecten m.b.t. machinebouw, piping, metalen draagstructuren, burgerlijke bouwkunde, bijwerking van technische dossiers, opstellen van bestekken, projectmanagement en -follow-up ...

"Recentelijk hebben we ook geïnvesteerd in een nieuwe afdeling om energieprestaties te verbeteren en stellen we rationele oplossingen inzake energieverbruik voor evenals specifieke berekeningen inzake drukverlies", aldus Marc Gobert.

www.burotech.eu

 
Bent u winnaar ? Laat het ons weten !
U bent lid van Agoria en uw bedrijf heeft succes geboekt: belangrijke nieuwe orders, innovatie, uitbreiding, onderscheiding, bedrijfsovername.....? Laat het ons weten! Uw nieuws wordt gepubliceerd op www.agoria.be evenals in deze rubriek op Agoria Online.

Hoe doe je dat? Het is heel eenvoudig: stuur een tekst van maximaal ongeveer twintig regels (bij voorkeur met foto) naar redaction@agoria.be.